Főnix Tűzvédelem Tűzoltó készülék és porral oltó

"A biztonság szakértelme a szakértelem biztonsága"

Tisztelt Vásárlóink!

A folyamatos technológiai fejlődés révén ma már számos hatékony megoldás létezik a tűzvédelem terén.

A kisméretű tűzoltó készülékek legelterjedtebb és legegyszerűbb fajtája a porral oltó, amelyből sok fajta van jelen a piacon, de szép számmal akad a másik két alaptípusból is; a habbal illetve széndioxiddal működő tűzoltó készülékekből is. Ezeket a kézi változatokat főként üzletekben, irodákban, szállodákban, rendezvényeken alkalmazzák, illetve mindenütt, ahol a tűzvédelmi hatóság ezt előírja.

 

Cégünk a  Glória, Protex, Maxfire, Mobiak és a Maxima tűzoltó készülék családot forgalmazza, amelyek magas minőséget és megbízhatóságot képviselnek a tűzvédelmi ágazatban. Weboldalunkon minden információt megtalál, hogy az Ön számára legmegfelelőbbet választhassa kedvező áron.

Tűzoltó készülék típusok

tűzoltó készülékA tűzoltó készülékeket működési elv (oltó anyag) alapján négy fő kategóriába sorolhatjuk: vízzel, habbal, gázzal és porral oltó típusokra. A gázzal (általában szén-dioxiddal) és habbal működő tűzoltó készülékeket elsősorban vegyszerekkel és speciális anyagokkal dolgozó gyárüzemekben, a vízzel működőket nyílt téren álló épületeknél, a porral oltó típusokat pedig inkább irodákban, szállodákban, üzlethelyiségekben alkalmazzák.

Ha szeretné a tanácsunkat,mit vegyen,akkor első számú javaslatunk a Porral oltó.

Miért éppen a porral oltó?

porral oltó

porral oltó tűzoltó készülék a piacon a legszélesebb körű használhatósággal bír.

porral oltó tűzoltó készülék újratölthető.

porral oltó tűzoltó készülék, könnyen és nagy hatékonysággal bevethető.

porral oltó tűzoltó készülék ár/érték arányban a legjobb választás.

porral oltó tűzoltó készülék javítható és hosszú élettartamú. (20év)

Vásároljon nálunk Porral oltó tűzoltó készüléket és biztos lehet abban, hogy jó minőségű, megbízható életvédelmi eszközzel rendelkezik.

A tűzoltó készülék kiválasztásakor mindig szem előtt kell tartani az érvényes szabályokat, a tűzvédelemre vonatkozó előírásokat! 

Ajánlataink

Oldalak

Partnereink