"A biztonság szakértelme a szakértelem biztonsága"

Bemutatkozás

Üdvözlöm a Főnix Tűzvédelmi Kft honlapján.

Vállalkozásunk 2009-ben alakult, korábban magánvállalkozásként működő cég utódaként.

A vállalkozás alapjait  Fodor Sándor tulajdonos, ügyvezető tette le, 2006-ban, amikor is "Fodor Tűzvédelem" néven elkezdett dolgozni és a jelenlegi üzletpolitikát kialakította.

A Főnix Tűzvédelmi Kft  kezdetben egyedülálló módon, kifejezetten az úgynevezett  "1 készülékes boltok"  felülvizsgálására specializálódott, mivel tapasztalatunk szerint velük nem foglalkoztak más cégek ilyen átfogóan.

Az eltelt idő azonban megmutatta, hogy munkánkra szükség van nagyobb cégeknél is, így az óta több nagy cégnél is végzünk Tűzvédelmi és Munkavédelmi szolgáltatást.
Szakképzett kollégáinkkal, országos lefedettségünkkel és az ügyfelek érdekeit szem előtt tartó pontos, precíz munkával szavatoljuk nyugalmukat.

2013-ban vállalkozásunkat  "Bisnode" tanúsítványra méltónak találták.

Nagy örömmel tájékoztatjuk tisztelt látogatóinkat, hogy a FŐNIX TŰZVÉDELEM
2014 Augusztusában elindította saját tulajdonú Karbantartó műhelyét!

Műhelyünk rendelkezik a hatályos jogszabályoknak mindenben megfelelő, engedéllyel és a legkorszerűbb javító berendezésekkel.
Ezzel a lépéssel ismét javítottunk szolgáltatásaink színvonalát, valamint hatékonyabbá tudtuk tenni a készülékek javításának határidejét.

2016-ban Új  telephelyre költözött a Karbantartó műhely és az iroda is, nagyobb és kényelmesebb lett a munkavégzés,valamint új gépjárművek beszerzésével is fejlesztettük a vállalkozást.

2018-tól kollégáink az ön üzletében elektronikus számlát is ki tudnak állítani , ezzel megkönnyítve a számlák kezelésével kapcsolatos adminisztratív feladatokat.
A számlát e-mailben küldjük önöknek saját e-mail címükre.

2019-ben ünnepeljük fennállásunk 10. évfordulóját.

Cégünk évtizedek óta megbízhatóan és magas színvonalon tevékenykedik a tűz- és munkavédelem terén.
Büszkék vagyunk arra, hogy széleskörű tapasztalattal és professzionális szakértelemmel rendelkezünk, hogy megfeleljünk az ügyfeleink minden igényének.
A tűzvédelem terén fennállásunk óta kiemelt figyelmet fordítunk a tűzvédelmi szabályok és előírások maradéktalan betartására. Szolgáltatásaink közé tartozik a tűzoltó készülékek értékesítése és telepítése, rendszeres karbantartása.
Munkavédelmi szolgáltatásaink magukban foglalják a munkahelyi kockázatbecslést, a munkavédelmi oktatásokat és képzéseket, valamint a személyi védőeszközök forgalmazását.
Egyik fő célunk, hogy ügyfeleinknek magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, melyek teljes mértékben megfelelnek a hazai tűz- és munkavédelmi szabályozásnak.
Cégünk szakértő csapata folyamatosan képezi magát és naprakészen őrzi a legfrissebb elvárásokat és technológiai fejlesztéseket, így biztosítva a legmagasabb minőséget az ügyfeleinknek.
Megbízhatóságunkat azonban nem csak a színvonalas szolgáltatásaink állítják bizonyítékul, hanem a hosszú távú partnereink és elégedett ügyfeleink is.
Az évek során kiépítettük az ügyfélközpontú gondolkodás és az egyéni igények figyelembe vétele alapján nyújtott, személyre szabott megoldásaink hírnevét.
Ügyfeleink számára mindig elérhetőek vagyunk, és rugalmasan alkalmazkodunk az adott helyzetekhez, mindig az optimális megoldást keresve.
Bízunk benne, hogy cégismertetőnk segített képet alkotni a Főnix Tűz- és Munkavédelmi Kft.-ről.
Ha szeretné megtudni, hogyan segíthetünk tűz- és munkavédelmi igényeinek kielégítésében, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!
Profi csapatunk örömmel segít Önnek a legmegfelelőbb megoldás megtalálásában és a biztonságának garantálásában.

 


Tisztelettel: Fodor Sándor
Ügyvezető Igazgató.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partnereink