"A biztonság szakértelme a szakértelem biztonsága"

Cégünkről

Vállalkozásunk 2009-ben alakult, korábban magánvállalkozásként működő cég utódaként.


A vállalkozás alapjait  Fodor Sándor tulajdonos, ügyvezető tette le, 2006-ban, amikor is "Fodor Tűzvédelem" néven elkezdett dolgozni és a jelenlegi üzletpolitikát kialakította.


A Főnix Tűzvédelmi Kft  kezdetben egyedülálló módon, kifejezetten az úgynevezett  "1 készülékes boltok"  felülvizsgálására specializálódott, mivel tapasztalatunk szerint velük nem foglalkoztak más cégek ilyen átfogóan.

Az eltelt idő azonban megmutatta, hogy munkánkra szükség van nagyobb cégeknél is, így az óta több nagy cégnél is végzünk Tűzvédelmi és Munkavédelmi szolgáltatást.
Szakképzett kollégáinkkal, országos lefedettségünkkel és az ügyfelek érdekeit szem előtt tartó pontos, precíz munkával szavatoljuk nyugalmukat.


2013-ban vállalkozásunkat  "Bisnode" tanúsítványra méltónak találták.


Nagy örömmel tájékoztatjuk tisztelt látogatóinkat, hogy a FŐNIX TŰZVÉDELEM
2014 Augusztusában elindította saját tulajdonú Karbantartó műhelyét!

Műhelyünk rendelkezik a hatályos jogszabályoknak mindenben megfelelő, engedéllyel és a legkorszerűbb javító berendezésekkel.
Ezzel a lépéssel ismét javítottunk szolgáltatásaink színvonalát, valamint hatékonyabbá tudtuk tenni a készülékek javításának határidejét.


2016-ban Új  telephelyre költözött a Karbantartó műhely és az iroda is, nagyobb és kényelmesebb lett a munkavégzés,valamint új gépjárművek beszerzésével is fejlesztettük a vállalkozást.

2018-tól kollégáink az ön üzletében elektronikus számlát is ki tudnak állítani , ezzel megkönnyítve a számlák kezelésével kapcsolatos adminisztratív feladatokat.
A számlát e-mailben küldjük önöknek saját e-mail címükre.

 

2019-ben ünnepeljük fennállásunk 10. évfordulóját.


Ezúton is szeretnék köszönetet mondani, minden kedves ügyfelünknek, aki megtisztelt minket bizalmával és ezzel is lehetővé tették, hogy ilyen sokáig szolgáltatni tudjunk.
Az idő már eldöntötte, hogy szükség van a munkánkra, remélem ez még hosszú időn keresztül így is marad, mi ezen dolgozunk nap mint nap.


Tisztelettel: Fodor Sándor
Ügyvezető Igazgató.


Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek
A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a FŐNIX TŰZVÉDELMI KFT is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.


Reméljünk ön is elégedett szolgáltatásunk színvonalával és hosszútávon szolgálni tudjuk vállalkozása biztonságát.


Tisztelettel: Fodor Sándor
                  Ügyvezető Igazgató
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partnereink