Főnix Tűzvédelem Tűzoltó készülék és porral oltó

"A biztonság szakértelme a szakértelem biztonsága"

Smartwares FGA-1305 szén-monoxid érzékelő kijelző nélküli!

Cikkszám:
CK-551
Garancia: 120 hónap
Eredeti ár: 11 990 Ft

Ár: 9 690 Ft

A termék a Katasztrófavédelem által jóváhagyottak között szerepel és kiváló ár-érték arányú szén-monoxid érzékelő és riasztó.

Miért érdemes ezt a terméket választani mások helyett?

Remek ár-érték arány.
Cserélhető elemek, ellentétben egyes más modellekkel, ahol a beépített akkumulátor meghibásodása esetén a készüléket ki kell dobni.
Egy megbízható, holland gyártó terméke, mely garantálja a vállalat piaci stabilitását.
Ez a modell egy kijelző nélküli változata a pozitív listán szereplő FGA-13041 terméknek.
A Smartwares FGA-1305 szén-monoxid-érzékelője megfelelő védelmet biztosít a halálos szén-monoxid jelenlétére való időben történő figyelmeztetéssel. Az érzékelő cserélhető elemmel működik, 10 évig tervezett szenzor élettartammal és hangos, 85 dB-es riasztással rendelkezik.

Erős és határozott riasztás
A Smartwares szén-monoxid riasztója éles, 85 dB-es hangjelzést ad ki, amennyiben a helyiségben a megengedett szén-monoxid szintet túllépi. A riasztó 20 m² és 40 m² közötti területen használható. Az érzékelő tervezett 10 éves élettartammal rendelkezik, és elemekkel érkezik. Elemcserére a lemerülést jelző rövid sípszó hívja fel a figyelmet. A csomagolt elem csak a beüzemeléshez szükséges és nem tart ki a termék élettartamáig. Javasoljuk tartós, minőségi elem beszerzését, melynek cseréje háromévente esedékes lehet.

Partnereink