Főnix Tűzvédelem Tűzoltó készülék és porral oltó

"A biztonság szakértelme a szakértelem biztonsága"

Hegesztő takaró 1,8x 3,05m

Kategória: Hegesztő Takarók
Cikkszám:
CK-547
Eredeti ár: 26 000 Ft

Ár: 20 990 Ft

Hegesztő / tűzbiztos takaró

Az üvegszálas takaró biztonságosan tartja a munkaterületet anélkül, hogy égési sérülésektől vagy karcolásoktól kellene aggódnia, miközben grillezővel, sütővel, forró serpenyővel, mikrohullámú sütővel, tűzhellyel, kandallóval, tábortűzzel vagy nehéz hegesztőberendezéssel dolgozik.

 - 100% égésgátló

 - 550°C üzemi hőmérséklet

 - Prémium sárgaréz gyűrűk

 - Könnyű tárolás

Tökéletesen hordozható

Ez a tűzálló takaró hajlékony, mint bármely normál takaró, és kompakt méretre összehajtható. Tartozik hozzá egy tárolótáska az egyszerű szállítás, egyszerű tárolás és gyors rendszerezés érdekében.

Széles körű alkalmazás

A nagy teherbírású üvegszálas takaró használható hegesztőtakaróként vagy vészhelyzeti tűzoltótakaróként, amelyet széles körben használnak a hegesztési területeken a berendezések vagy padlófelületek burkolatára, vagy függőleges pajzsként a szikra, fröcskölés és salak elkerülése érdekében.

Csomag tartalma

 

1x tűzoltó takaró

1x hordtáska

A hegesztő takaró egy olyan termék, amelyet speciálisan terveztek a hegesztés során fellépő hővédelem és biztonság fokozására. A hegesztő takaró kialakítása és anyaga révén hatékony védelmet biztosít a hegesztő munka végzése közben, megakadályozva a környező tárgyak, berendezések és személyek sérülését.

Az egyik legfontosabb tulajdonsága a hegesztő takarónak a magas hőállóság. Az anyaga olyan kiváló minőségű gyapot, amely rendkívül ellenálló a szokásos hegesztés során fellépő extrém hőmérsékletekkel szemben. Ez lehetővé teszi, hogy a takaró használat közben ne égjen meg vagy szenvedjen kárt, ezáltal hatékonyan védi a környezetet a lehetséges tüzek és égések ellen.

A hegesztő takarónak további előnye, hogy rendkívül sokoldalúan használható. A megfelelő méret és kialakítás révén könnyedén alkalmazható különböző típusú hegesztési munkákhoz és felhasználási területekhez. Ezenkívül, általában rendelkezik csatokkal vagy pántokkal, amelyek segítségével könnyedén rögzíthető a kívánt helyen, így biztosítva a stabil és biztonságos felhasználást.

A hegesztő takaró használatával nemcsak a környezetet és a tárgyakat védhetjük meg, hanem a munkavállalókat is. A takaró hatékonyan csökkenti az olyan munkával járó sérülések kockázatát, mint például az égési sérülések vagy a hőhatásokkal összefüggő balesetek. A hegesztő takaró nemcsak a felhasználó fizikai egészségének védelmét szolgálja, hanem hozzájárul a munkahelyi biztonság növeléséhez is.

Összességében a hegesztő takaró egy olyan elengedhetetlen eszköz, amely segít az embereknek biztonságosan és hatékonyan végezni a hegesztést. A magas hőállóság, sokoldalú felhasználhatóság és a felhasználók és környezet védelme által kínált előnyök révén a hegesztő takaró elengedhetetlen tartozéka a hegesztési munkáknak. Vigyázzunk egymásra és a környezetünkre, és használjunk hegesztő takarót a biztonságos munkavégzés érdekében.

 

 

Ezeket is ajánljuk

Partnereink