"A biztonság szakértelme a szakértelem biztonsága"

Hírek

Halálos Tűzeset Érden.

2023. július 28. 09:15

Péntek reggel háromnegyed nyolckor érkezett a bejelentés a katasztrófavédelemhez, amely szerint kigyulladt egy családi ház Érden az Orom utcában.

A meleg miatt több a mezőgazdaságot érintő tűz

Idén eddig már 10493 tűz keletkezett a szabadban, csaknem kétszer annyi, mint tavaly. A leégett terület nagysága 331 négyzetkilométert tesz ki, ami majdnem tízszerese a 2021-ben leégett terület nagyságának. Csak júniusban 971 szabadtéri tűz keletkezett, ami tavaly júniushoz képest 9 százalékos emelkedést jelent.
Ezeken a helyeken nem volt tűzoltó készülék, amivel jelentősen csökkenhetett volna a tűz esélye.

Tisztelt Vásárlóink!

A folyamatos technológiai fejlődés révén ma már számos hatékony megoldás létezik a tűzvédelem terén.

A kisméretű tűzoltó készülékek legelterjedtebb és legegyszerűbb fajtája a porral oltó, amelyből sok fajta van jelen a piacon, de szép számmal akad a másik két alaptípusból is; a habbal illetve széndioxiddal működő tűzoltó készülékekből is. Ezeket a kézi változatokat főként üzletekben, irodákban, szállodákban, rendezvényeken alkalmazzák, illetve mindenütt, ahol a tűzvédelmi hatóság ezt előírja.

 

Cégünk a  Glória, Protex, Maxfire, Mobiak és a Maxima tűzoltó készülék családot forgalmazza, amelyek magas minőséget és megbízhatóságot képviselnek a tűzvédelmi ágazatban. Weboldalunkon minden információt megtalál, hogy az Ön számára legmegfelelőbbet választhassa kedvező áron.

Partnereink