Főnix Tűzvédelem Tűzoltó készülék és porral oltó

"A biztonság szakértelme a szakértelem biztonsága"

Szén - Monoxid Jelző és Érzékelő.

Cikkszám:
CK-502
Garancia: 84 hónap
Eredeti ár: 14 690 Ft

Ár: 12 900 Ft

A termék a Katasztrófavédelem pozitív listáján megtalálható, a vizsgálatokon minden szempontból megfelelt!

 

Mitől más és jobb ez a termék, mint a piacon lévő többi?

- Digitális kijelzővel rendelkezik, ahol még a riasztási szint alatti értéket is láthatjuk

- Eltárolja a korábbi riasztást

- Az elem cserélhető benne, míg más termékeknél, ha a beépített akkumulátor tönkremegy kidobhatja a terméket

- Megbízható holland cég gyártja, nem fog eltűnni a piacról egyik napról a másikra

 

A Smartwares FGA-13041 szén-monoxid-érzékelővel gondoskodjon arról, hogy időben figyelmeztessen, ha otthonában megjelenik a halálos szén-monoxid. Az érzékelő 10 éves élettartammal és cserélhető elemekkel működik. Ezen kívül kijelzővel is rendelkezik, amely jelzi a szén-monoxid koncentrációját. Ennek előnye, hogy a riasztási szint alatt is láthatja, hogy megjelent a szén-monoxid. A hangos, 85 dB-es riasztás gondoskodik arról, hogy Ön intézkedéseket tegyen a szén-monoxid-mérgezés elkerülése érdekében.

 

Hangos és tiszta riasztás
A Smartwares FGA-13041 szén-monoxid-riasztó hangos és tiszta, 85 dB-es riasztással rendelkezik, amely akkor szólal meg, ha a megengedett szén-monoxid-koncentrációt túllépik. A riasztó 20 m²-től 40 m²-ig terjedő helyiségekben használható. Az érzékelő 10 éves élettartammal rendelkezik, és elemekkel szállítjuk. Ha az elem lemerül, rövid sípszót fog hallani, így figyelmeztetést kap, ha elemet kell cserélni. A mellékelt elem nem a termék élettartamával megegyező és csak a beüzemeléshez szükséges. Javasoljuk, hogy szerezzen be tartós minőségi elemet, így akár három évente elegendő cserélni.

Szeretnénk bemutatni önöknek a megbízható és életmentő szénmonoxid jelzőt.
A szénmonoxid (CO) egy színtelen, szagtalan és mérgező gáz, amely komoly veszélyt jelenthet az otthonunkban vagy munkahelyünkön.
A CO-jelzők segítségével időben észlelhetjük ezt a veszélyforrást, és megtett intézkedéseket kezdeményezhetjük.


Miért a szénmonoxid jelző?


Az első és legfontosabbak, hogy a szén-monoxid mérgezés súlyos veszélyt jelenthet az emberi egészségre és akár halálos is lehet.
A CO-gázra való érzéketlensége miatt szabályos jelző hiányában gyakran észre sem veszem, hogy jelen van egy helyiségben.
A szénmonoxid jelzők azonban érzékelik a gázt a levegőben, és figyelmeztetést adnak, amikor a mérgező gáz szintje a veszélyes határérték
A második ok, hogy a szén-monoxid jelzők könnyen beszerelhetők és használhatók. Egyszerűen a falra vagy mennyezetre rögzíthető, és egyes modellek akár hordozhatók is, így szinte bárhol elhelyezhetők.
A készülékek magas érzékenységgel működnek és megbízhatóan észlelik a CO-gázt.

Továbbá sok modell rendelkezik azzal az előnnyel is, hogy tartalmaznak kijelzőt, amelyen látható a CO-gáz koncentrációja és egyik érték a másikhoz képest.
Ez lehetővé teszi, hogy könnyen értelmezzük az adatokat.


Harmadszor, a szén-monoxid jelzőink megbízhatóan és hosszú ideig működnek.

A legtöbb jelzőelemes vagy akkumulátoros üzemelésű, így nincs szükség állandó hálózati csatlakozásra.
A legtöbb modell rendelkezik hang- vagy fényjelzéssel. Ez azt jelenti, hogy ha a CO-szint túllépi a biztonságos határértéket, a jelző hangos riasztást ad vagy a LED-lámpa villogni kezd. Így még akkor is figyelmeztetést kapunk, ha éppen nem vagyunk a közelben.


Végül, de nem utolsósorban a szén-monoxid jelzőink megfizethető áron elérhetők el.

Bár az egészség és biztonság sosem lehet túl drága, mindannyiunk számára fontos, hogy megfizethető áron vásárolhassunk olyan mértékben, hogy védelmet nyújtson a problémának és szeretteink számára.
Köszönjük, hogy megismerkedett a szén-monoxid jelzőnkel.

Vegye figyelembe, hogy az egészség és biztonság mindig az első helyen kell, hogy álljon, ezért kérem, hogy gondoskodjon arról, hogy otthona vagy munkahelye legyen biztonságos.

Ezeket is ajánljuk

Partnereink