Főnix Tűzvédelem Tűzoltó készülék és porral oltó

"A biztonság szakértelme a szakértelem biztonsága"

Tűzoltó Spray

Cikkszám:
CK-448
Eredeti ár: 3 990 Ft

Ár: 3 190 Ft

(Azonosító: 5661)  tűzoltó aeroszol, 500g

A tűzoltó aeroszol szilárd és folyékony gyúlékony anyagok (pl. papír, fa, műanyag, Üzemanyagok, oldószerek) kezdődő tüzeinek oltására alkalmas. Megfelel feszültség alatt álló elektromos berendezések tüzeinek biztonságos oltására is 1000V-ig minimum 1 méter távolságból alkalmazva. Egyszerűen használható lakásban, irodában, autóban, garázsban, nyaralóban, csónakban, lakókocsiban, stb.
Használata: A terméket rázzuk fel és vegyük le a védőkupakot. A palackot függőlegesen, szórófejjel felfelé tartva, minimum 1 méteres, maximum 3 méteres távolságból szórjuk az anyagot a tűzfészek felé és ne a lángnyelvek tetejére! Használata során vizes hab képződik, amely hirtelen lehűti az égő Tárgyak. A termék működési ideje kb. 30 másodperc. Nagyobb tüzek esetén mindenképpen hívjuk a tűzoltóságot|.

Figyelem! A készülékben túlnyomás uralkodik. Felnyitni, ütögetni, felszúrni, 500C feletti hőmérsékletnek, napfénynek , sugárzó hő hatásának kitenni vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos! Ha a termék szembe kerülne hosszan, 15 percig bő vízzel öblítse ki! Gyermekek kezébe nem kerülhet, A keletkező Permetet nem szabad belélegezni.
A jogszabályban előírt tűzoltó készüléket nem helyettesíti,
Az MSZ EN 3 szabvány szerint nem minősül tűzoltó készüléknek.
A 28/12011. (IX. 06.) BM RENDELET (9TSZ) !. rész, VIII fejezet követelményeinek megfelel.
A termék nem alkalmas étolaj eredetű tüzek oltására. Ne használja oxigén dús környezetben, disszociációra hajlamos, instabil anyag, fém Porok, Piroforos vagy pirotechnikai termékek, egyéb robbanóanyagok, per oxidot tartalmazó anyagok jelenlétében valamint vizzeI heves vagy robbanásszerű reakcióba lépő anyagokkal szemben! -1'C alatti hőmérsékleten megfagy, nem szórható ; felmelegedés után újra használható.
Összetevők: AFFF típusú habképző oltóanyag, nitrogén hajtőgáz,víz. 
Tartalma: 500 g.

Ezeket is ajánljuk

Partnereink