Főnix Tűzvédelem Tűzoltó készülék és porral oltó

"A biztonság szakértelme a szakértelem biztonsága"

Tűzoltó Készülék Tartó Doboz 12 kg készülékhez KDK 3

Cikkszám:
CK-446
Garancia: 12 hónap

Ár: 17 800 Ft

Tűzoltó készülékek gépjárműre történő rögzítésére alkalmas.

12-kg készülékhez.

Mérete: 725x335x250

Termékismertető: 12 kg-os Tűzoltó Készülék Tartó Műanyag Doboz

A 12 kg-os Tűzoltó Készülék Tartó Műanyag Doboz a biztonság és tartósság ideális kombinációját kínálja mind otthoni, mind ipari környezetben. Ez a magas minőségű tartó lehetővé teszi, hogy a tűzoltó készüléket védett, ugyanakkor könnyen elérhető helyen tárolja. A termék kialakítása során különös figyelmet fordítottunk a robusztusságra és az időjárásállóságra, így a műanyag dobozunk külső behatásokkal szembeni ellenállása kiemelkedő.

Főbb Jellemzők:

Kompatibilitás: Tervezése során elsődleges szempont volt, hogy tökéletesen illeszkedjen a 12 kg-os tűzoltó készülékekhez, így garantálva azok szilárd és biztonságos tárolását.
Anyag: A doboz UV-álló, nagy sűrűségű polietilénből (HDPE) készül, amely ellenáll az extrém hőmérsékleti ingadozásoknak, a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek.
Szín: Élénk piros színe felhívja a figyelmet a tűzoltó készülék helyére, ugyanakkor összhangban van a tűzvédelmi eszközök általános színkódjával.
Szerelhetőség: A dobozt úgy terveztük, hogy könnyen felszerelhető legyen falra vagy járművekbe, így sokoldalúságát minden környezetben ki tudja használni.
Zárhatóság: Az opcionális zárral ellátott modell lehetővé teszi, hogy biztosítsa a tűzoltó készüléket illetéktelen hozzáférés ellen.
Szellőztetés: Speciálisan tervezett szellőzőnyílások biztosítják a megfelelő légtárást, megakadályozva ezzel a kondenzáció képződését és a készülék rozsdásodását.
Használat: Egyszerű, felhasználóbarát nyitási mechanizmus garantálja a gyors hozzáférést a tűzoltó készülékhez vészhelyzet esetén.
Azok számára, akik nem ismerik kompromisszumot a biztonság terén, ez a tűzoltó készülék tartó műanyag doboz az ideális választás. Legyen szó irodáról, raktárról, műhelyről vagy közlekedési eszközökről, ez a termék biztosítja a legfontosabb tűzvédelmi eszközök megfelelő tárolását és védelmét minden körülmények között.

Partnereink