Főnix Tűzvédelem Tűzoltó készülék és porral oltó

"A biztonság szakértelme a szakértelem biztonsága"

Tűzoltó Készülék felülvizsgálat.

Cikkszám:
CK-443
Garancia: 12 hónap
Eredeti ár: 4 490 Ft

Ár: 2 490 Ft

A tűzoltó készülék felülvizsgálata rendkívül fontos, hiszen biztosítja, hogy a készülék folyamatosan működhessen és hatékonyan szolgálhasson a tűzoltók biztonsága érdekében.

Hazánkban évente egyszer kötelező elvégezni a felülvizsgálatot, de természetesen ez a gyakoriság függ a készülék típusától és az alkalmazott protokolloktól.

A felülvizsgálat során a tűzoltó készülék szakember által történő átfogó ellenőrzésen megy keresztül.

Ez magában foglalhatja a készülék külső vizuális vizsgálatát, a tömítések, szelepek és az anyagok kopottságának ellenőrzését.

Emellett a töltőnyomás és a használatra való felkészültség is ellenőrzésre kerülhet.

A felülvizsgálatot hivatalosan képzett szakemberek végzik, akik megfelelő tapasztalattal és szakmai ismeretekkel rendelkeznek.

Fontos tudni, hogy a felülvizsgálat csak szakember által végezhető el, mivel a tűzoltó készülék biztonságosságát és hatékonyságát szavatolja.

A felülvizsgálat eredményét általában jegyzőkönyvben rögzítik, amely tartalmazza a készülék állapotára vonatkozó információkat, valamint a szükséges módosításokat vagy karbantartási ajánlásokat.

Ha a készülék bármilyen problémát vagy hibát mutat, a szakember javasolhatja a szervizelést vagy az esetleges csere lehetőségét.

Fontos megjegyezni, hogy a felülvizsgálat csak az adott pillanatban mért állapotra vonatkozik, és a készülék további használata során újabb felülvizsgálatokra lehet szükség, főként, ha a készülék rendszeres használatnak van kitéve vagy környezeti tényezők befolyásolhatják az állapotát.

Emlékeztetőül, hogy a biztonság érdekében érdemes emlékeztetőt beállítani a következő felülvizsgálatra vagy kapcsolatba lépni kollégáinkal, akik részletes információkat tudnak adni a tűzoltó készülék felülvizsgálatával kapcsolatban.

 

Az akciós ár csak a webáruházban leadott rendelésre érvényes!

Az ár nem tartalmazza a kiszállási költséget !

 

 

Ezeket is ajánljuk

Partnereink